Dans med djevelen

Anmeldelser av boken “Dans med djevelen” følger under.

Rita leser 24. mars 2015:
Dette er et av de beste bevisene på at man av og til skal kikke litt ekstra, bortenfor de store, etablerte forlagene, forbi bestselgerlistene og ikke minst overse reklamekampanjene – for å finne «de andre» bøkene. Boken skrevet av en ukjent forfatter og utgitt på et lite, og mindre kjent forlag. For det er overhodet ingen automatikk i at de beste bøkene blir utgitt på de største forlagene.

Denne boken var utrolig spennende, actionspekket og uten ett eneste dødpunkt underveis. Jeg var hektet fra første side, der vi hopper rett inn i et hjemmeran hos journalisten Jan Baardsen, og videre følger vi hans handlingsmettede og livsfarlige reise og flukt fra både den ene og den andre i Thailand.

Vold og blod og gørr? Jada, i massevis – men jeg er ikke av dem som synes det gjør en bok verken dårlig eller spekulativ bare av den grunn – er historien god i tillegg, spiller det ingen rolle for meg. Og denne historien var god, og (nevne jeg?) spennende!

Kjell-henry-fossum (bekreftet eier) – 3. mai 2019:
Spenning fra første kapittel. Torkill Wiik behersker krimsjangeren, har et godt språk og fremragende fortellerevne. Det er vanskelig å ta pauser under lesingen. Tema er alvorlig og blir behandlet på en kunnskapsrik og respektfull måte. Anbefales.

June Lund (Bekreftet eier 10. August 2018)
Er det du som er forfatter av en bok som heter “dans med djevelen” mvh june lund
Beste krimboken jeg har lest, har litt igjen av den og gruer meg til jeg er ferdig. Den er så lett å lese. Håper på flere bøker.

Gleder meg, du skriver så levende, mange bøker har jeg bare lagt bort for det blir så masete og innvikla, men denne fenget fra første side. Og det er første gang jeg har kontaktet en forfatter for å skryte av boken og det er ikke få bøker jeg har lest gjennom et 53 år langt liv.

Ragnar Runde (bekreftet eier) – 7. mai 2019:
Anbefales på det sterkeste. Godt skrevet og spenning så det holder! For å få 100 % utbytte av «Lemlestet» : Les «Dans med djevelen» av Torkill Wiik før du kaster deg over «Lemlestet»