BAK HVER EN DØR

En uhyggelig stemning legger seg over Langestrand. De ansatte i hjemmesykepleien i sone Bølgen er livredde for å gå på jobb. Flere av brukerne har hatt besøk på kvelds- eller nattestid. Det har ikke vært innbrudd.

Beate sliter med vanskelige ansatte og stort press. Snart eskalerer det hele; dulgte historier fra fortiden får svært alvorlige konsekvenser.

Tidlig en morgen oppdager en turgåer en druknet person i Farriselva. Det blir også funnet en gjenstand som knytter seg til hjemmesykepleien. Politiet retter søkelyset mot Beate, og hun ser seg nødt til å finne hjelp utenfor tjenesten.

Louise Bøkker, en tidligere studievenninne av Beate, jobber nå som privatetterforsker. Beate kontakter henne for å få hjelp til alle problemene og utfordringene, slik at hun kanskje kan få tilbake kontrollen i sone Bølgen.

Samtidig oppstår det spenninger i familierelasjoner, hvor adopsjon og arv er i hovedfokus.

Vi følger karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i et intrikat og livsfarlig drama, hvor historiene spenner seg fra 1917 til 2017.

Forfatter Kristin Dons-Wallebek har flere år bak seg som sykepleier. I denne thrilleren, som er ren fantasi, møter vi personer som på mange vis er knyttet sammen i et edderkoppspinn.

Hvis du elsker thrillere, ikke gå glipp av denne boken som er spekket av spenning, uhygge, svik, maktkamp, intriger og død.